Før kampen: Voll

Staal spiller tirsdag årets første offisielle kamp når en møter Voll på bortebane i første kvalikkrunde i NM. Voll havnet på 3. plass bak Frøyland og Nærbø i 4.div ifjor og Staal skal derfor være klare favoritter til avansement. Voll har i flere år hatt ett godt lag som har kjempet i toppen av avdelingene sine men de har alltid vært litt for ustabile til opprykk. Voll har i flere år nå blitt trent av Tor Stian Kjøllesdal som i sine yngre dager var ett kjempetalent og har spilt både Viking og Bryne. Etter noen år i Klepp valgte han å trappe med med kompiser i barndomssklubben Voll hvor han fortsatt spiller. Voll slo Austrått som har flere gode resultater i vår 3-2 i sin siste kamp. Tidligere Staalaktuelle Jan Tore Lende Fadnes rapporteres også klar for Voll spill denne sesongen men usikker om den gode kantspilleren er aktuell til denne kampen.

Staal hadde en relativt svak kamp mot Madla sist hvor en hadde mye ballen men hvor tempo var lavt og en ble med på Madla sine premisser. Voll er kjent for å være ett spillende lag og en kommer trolig til å forsøke på det imorgen også. Kampen blir spilt på en smal kunstgressbane så det blir viktig å bruke hele banens bredde og få fart på spillet. Begge backene var aktivt med fremover sist kamp og det blir en nøkkel hele denne sesongen. Staal reiser til Tyrkia på treningsleir onsdag kveld med mer eller mindre full tropp hvor kun Erlend Danielsen og Espen Helland fortsatt er ute. Øyvind Hompland er nå endelig 100% fra sin kneskade og vil spille for første gang fra start av i Staaldrakten tirsdag. Det blir også første gang på over 6 mnd at Eirik Jøssang er på plass i en startoppstilling noe som er betryggende med seriestart kun 3 uker borte.

En husker alle hvor gøy det var med cupkampene mot Bryne og Viking ifjor og om en ønsker å ha sjanse til å gjenta det så må Voll slås imorgen. Kampstart er kl. 1900 på Bore Skule og vi håper
flest mulig tar turen å støtter Staal videre.

1 hendelser på “Før kampen: Voll”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *