Tyrkia dag 5. Kontret i senk

Da var treningskampen over. Stord – Staal Jørpeland 3-0.
Selv om vi var det førende laget i ballinnehav, var Stord dødelig effektive og kjappe i overgangsspillet. Flere ganger fikk vi brudd i mot på midtbanen eller høyere opp i banen og Stord kontret med brodd.

Likevel var det offensive spillet brukbart. Vi skapte en hel del sjanser i begge omganger, og hadde fortjent scoringer. Selv om beina var særdeles tunge mot slutten av kampen, med mye trening innabords, gikk det greit å stå distansen ut. Vi la om fra 4-4-2 til 4-2-3-1 i andre omgang og fikk noe bedre defensiv kontroll etter at Stord ledet 2-0 til pause.

Lagoppstilling:

Thomas Mæhle (Ronny Fjermestad fra 45.)
Stian Nag (John Petter Nordbø fra ca 30.) – Sindre Fjelde (K) – Vladislav Tsurilkin – Sigve Kleppa Christensen
Øyvind Alsvik (Daniel Hølllesli fra ca 65) – Per Krister Bjørlo – Øyvind Hompland – Trond Rossemyr (Morten Bjørlo fra ca 65)
Even Østensen (Mathias Bringaker fra ca 75) – Miroslav Roskevits (Jarle Karlsen fra 45.)

Etter kampen ble det en rolig kveld der de fleste så Premier League-kamp mellom Blackburn og Manchester United. I dag, tirsdag, venter en rolig morgenøkt før vi tar en fortjent frikveld etter 11 økter her nede. Oppskriften for dagen er velkjent for noen av oss. Det blir fort «tanning» ved bassengkanten i noen timer. Andre prioriterer en runde med golf. Det ryktes at oppmann Ole også endelig får litt fri etter en hederlig innsats med baller, vannflasker og klesvask i snart ei uke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *