Seier i Flekkefjord!

Staal fikk en meget god start på årets sesong med seier 1-0 i Flekkefjord etter scoring ved Øyvind Alsvik etter 59 min. Seieren var fullt fortjent og burde vært større men 3 poeng med oss fra Uenes Stadion sier vi oss fornøyd med.

Staal var det klart beste laget i første omgang og burde egentlig avgjort kampen i denne omgangen. Arne Dalehaug, Per Krister Bjørlo, Sindre Fjelde og Eirik Jøssang hadde alle fine muligheter til å sende bortelaget i ledelsen uten å lykkes. Hjemmelagets få sjanser i løpet av kampen ble kun skapt på dødball med Staalforsvaret med Sindre Fjelde i spissen regjerte i luften og tok av seg det meste som ikke gikk helt inn til keeper Mæle. Flekkefjord hadde nok stor respekt for Staa og lå lavt med laget og slo veldig mye langt mot Ørjan Grønsund som var usynlig kampen igjennom til kreditt for Staal sitt forsvar. Flekkefjord var bedre med i 2. omg. men det var lett å se hvem som var det førende laget kampen gjennom.

Øyvind Alsviks mål kom på en fin overgang der Staal rullet opp og Alsvik gjorde ingen feil alene mot Flekkefjords gode keeper. Staal kunne punktert kampen på fine overganger mot slutten men kontrollerte inn til seier og 3 poeng.

Fra Flekkefjordhold meldes det om nærmere 400 tilskuere på kampen noe som høres litt i meste laget ut men halvparten var uansett fra Strand/ Hjelmeland/Forsand noe som er veldig imponerende og som viser den store interessen Staal har med seg.

Hammarverket kåret Øyvind Hompland til dagens Staalar i veldig tett konkurranse med Sindre Fjelde og Sigve Kleppa Christensen.

Her er hva Flekkefjord selv skriver om kampen :  http://idrett.speaker.no/organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=1253761&CatId=16077

Agder Avis har «heldigvis» sett samme kamp som oss: http://avisenagder.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=15567

Strandbuen: http://strandbuen.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=7982

Øvrige kamper denne runden:

Brodd- Frøyland 5-0

Sola- Klepp 0-1

Vardeneset- Madla 1-0

Vigør- Bryne 2 Mandag

Start2- Hinna Mandag

Viking2- Donn Tirsdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *