Strålende sesongstart for damelaget!

Damelaget serieåpnet med 6-0 seier over Hana hjemme på Jørpeland i kveld. Vi tok kommandoen fra start, men det første kvarteret ble preget av åpningsnerver. Berit Austvoll satte inn 1-0 målet etter et kvarter og da roet nervene seg noe. 2-0 kom etter ca. en halvtime ved Karina Fjelde, men så falt vi litt i press og intensitet ut omgangen. 2-0 til pause var allikevel fullt fortjent. I 2. omgang ble forskjellen mellom lagene enda tydeligere, og vi fikk store rom å boltre oss i. Kombinasjonsspillet og pasningene satt bedre og vi spilte oss til mange store sjanser utover i omgangen. Berit Austvoll og Birte H. Svines satte inn to mål hver i andre omgang, slik at seieren ble komfortabel. Jentene gjennomfører en kjempekamp og prøver å spille god fotball hele tiden. Dette lykkes vi bare periodevis med i 1. omgang, men all honnør til jentene som fortsetter å male på, og gjennomfører det vi har blitt enige om. I 2. omgang får vi betalt for treningsinnsatsen gjennom hele vinteren, og vi spiller mye god fotball, med høyt balltempo og masse bevegelse. Hana holdt seg i 2. divisjon i fjor, men søkte om å bli plassert ned grunnet mye reising – så det var i utgangspunktet et godt lag vi møtte. Med andre ord en drømmestart – nå venter Vidar borte neste tirsdag, mens 4. divisjonslaget sesongåpner allerede denne torsdagen borte mot Helleland. Vi går for to nye seiere i disse oppgjørene 🙂

Lagoppstilling: Mona S. Nordbø – Charlotte Aakre (Malin Flesjå fra 60), Kaja J. Wilson, Elin Norland, Ida Nag (Vilde Oanes fra 46) – Agathe Malmberg (Tina Andersen fra 46), Berit Austvoll, Amanda S. Wilson, Trine Handeland (Agathe Malmberg fra 68) – Ruth Nordbø, Karina Fjelde (Birte Svines fra 46)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *