Kunstgressprosjektet «TF-banen» er igang

Bilde
Daglig leder hos TF-Regnskap John Erevik inspiserer den kommende TF-Regnskap banen på Jørpeland

Etter noe endret framdriftsplan er nå endelig renoveringen og omleggingen av den gamle grusbanen til kunstgress i gang på Jørpeland. John Erevik, daglig leder i TF-Regnskap som har kjøpt rettighetene til navnet på banen var selvsagt glad for at prosjektet endelig er igang. Dette vil gi Jørpeland et solid løft og bidra til masse idrettsglede og begeistring sier Erevik som er svært glad for å kunne bidra til gode treningsforhold for barn og unge. Han stilte opp i morges for å se prosjektet vel i gang og ønsker klubben lykke til med dette flotte prosjektet. Det er en fryd å oppleve all aktiviteten som skapes rundt det flotte anlegget på Jørpeland sier Erevik. Med denne oppgraderingen vil Jørpeland kunne tilby treningsanlegg i toppklasse for barn og unge fortsetter han. Anlegget skal etter planen stå ferdig til høsten uten at anleggsleder Arne Alsvik vil sette noen dato for ferdigstillingen. Vi er avhengig av spesialmaskiner og har så langt ikke fått noen dato for dette, vi vil bruke sommeren til grunnarbeidene og utføre bla. støping av ringmur, oppsetting av gjerder etc. Dette blir ferdig og vi gleder oss til anlegget kan tas i bruk en gang utpå høsten sier Alsvik som vil komme tilbake med forespørsel til medlemmer om å stille på dugnad utover sommeren på diverse arbeider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *