Mosjonsløpet «Jørpeland rundt» 2012

Arrangeres søndag 30. september.

Staal Jørpeland arrangerer mosjonsløpet «jørpeland rundt» den 30.9. Løypen blir den samme som i fjor, og er 5 km. Løypetrasseen er følgende: Start ved Jørpeland stadion, videre ned veien mellom åpen barnehage og Fjelltun skole til Fjelltunveien, følg riksveien til gangvei før gamle «foto-byberg», følg Førlandsvegen, sving til høyre i Førlandsringen, følg «ringen» ut til Hellandsveien, sving av til langelandsmoen, inn til grusbanen/kunstgressbanen, opp Resahaugveien, sving av på veien langs stadionen, sving inn på stadion og mål ved tribunen. Vi legger ut kart etter hvert. Løpet er for alle, trente og utrente, rullestolbrukere og for de med barnevogn. Vi har en stor klokke som tikker deg i mål, så det gjelder å forbedre formen fra i fjor. Vi har lagt ut treningstips til de som ønsker å komme i form til løpet. Treningsprogrammet er hentet fra Norges friidrettsforbund sine nettsider, og har to nivåer, et for de som vil komme «opp av sofaen» og et for de som ønsker å trene litt mer intensivt og har et visst treningsgrunnlag fra før. Se under menyknappen «TRENINGSTIPS – mosjonsløpet 2012″.».

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *