Før kampen: Flekkefjord

Staal spiller lørdag kl. 1600 ny hjemmekamp på Jørpeland Stadion hvor Flekkefjord er gjester. Flekkefjord ble av mange dratt fram som en av favorittene før sesongen men har skuffet radikalt og deler bunnplassen med Sola. Laget som trenes av Leif Tsolis fikk mye oppmerksomhet da de kuttet ut ferien etter sesongen ifjor og trente hardt allerede i ukene etter sesongslutt ifjor. Laget spilte nærmere 20 kamper i oppkjøringen og advarslene om at spillerene kom til å bli leie før sesongen var igang ble ikke tatt seriøst av en trener med klokketro på eget opplegg. Etterhvert som de dårlige resultatene kom ble frafallet på treningene større og større av ulike årsaker. Samtidig har nøkkelspillere vært skadet og borte i store deler av vårsesongen. Etter en evaluering i sommer har en valgt å gå tilbake til opplegget fra i vinter og har økt treningen igjen. Laget har som ambisjon å være det laget som trener mest men om en tror at en blir det med å trene 3-4 ganger i uken så må en mange år tilbake…

Vårkampen endte 1-0 til Staal etter scoring av Øyvind Alsvik. Staal burde avgjort kampen i første omgang men slurvet i avslutningene og en måtte vente 65 minutter før målet kom. Flekkefjord fremsto som ett lag som slo mye langt og som kun skapte farligheter på dødballer. Hvordan det blir lørdag er vanskelig å si men en blir vel ikke overrasket om at Flekkefjord ligger kompakte bakover på banen og satser på kontringer. Fra Flekkefjord meldes det om flere forfall til kampen men også at en har trent veldig bra de siste to ukene. Laget har 0-0-7 på bortebane i år og 6-25 i målscore så Staal er storfavoritter nok en gang på hjemmebane.

Staal klatret med 4-1 seieren over Vigør sist forbi Brodd og Donn på tabellen og har igjen inntatt 2. plass bak suverene Viking 2. Målet er å gå ubeseiret gjennom høstsesongen og så får en telle opp å se etterpå hvor en er. Til helgens kamp er Sigve K. Christensen uaktuell mens ellers er Staaltroppen inntakt og klar til kamp om 3 poeng.

4 hendelser på “Før kampen: Flekkefjord”

  1. Dere håner treningsopplegget til FFK. Allikvell så klarer dere ikke mer enn et poeng mot dem.

  2. Å påpeke at en ikke trener mest i avdelingen med 3-4 ganger er vel ikke akkuratt håning… Staal har sjekdent treningsuker med mindre enn 5 økter på 2 timer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *