Før kampen: Madla

Fredag kl. 1800 møter Staal Madla til kamp på Jørpeland Kunstgress.  Madla ligger på 10 plass med 20 poeng og kjemper om å beholde plassen i divisjonen. Laget ligger to poeng foran Flekkefjord som ligger på den siste nedrykssplassen. Sist kamp så spilte Madla mot nettopp Flekkefjord i Stavanger og lå under 0-3 etter 16 minutter. Kampen endte 3-3 etter en sterk sluttspurt av laget som trenes av Geir Lunde. Madla kan dermed selv bestemme lagets skjebne.  Madla står med 1-1-8 og svake 4-28 i målforskjell borte denne sesongen mens Staal  har 7-1-2 og 45-13.  Vårens oppgjør endte med  0-3 seier til Staal i en kamp som huskes best for Andri Juliusson sitt flotte brassespark.

Staal spilte uavgjort 1-1 mot Klepp sist på en bane som var bedre egnet for vannpolo enn fotball.  Marius Aarskog som i sommer kom tilbake fra MIL ble kåret til Staals bestemann og har glidd godt inn i laget. Staal ligger på 2 plass 8 poeng foran Brodd og bør beholde posisjonen sin. Det en har sett i avdelingen de siste kampene er at bunnlagene har tatt oftere poeng. De har mer motivasjon enn lagene som ligger foran men som ikke har noe videre å spille for.  Om Madla tror at de skal få hjelp fredag så må vi nok skuffe dem for det er ett godt motivert  Staallag som håper å gjenta finspillet fra 2 omgang mot Hinna sist hjemmekamp.

Vi ønsker spillere, dommere, sponsorer, presse, Hammarverket og alle andre supportere velkommen til kamp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *