Sandnes Sparebank Cup 2012

Staal har denne helgen deltatt med 3 lag i Sandnes Sparebank Cup, J-97, J-99 og J-00.

Alle lagene gjorde seg godt bemerket,  og alle spilte A og B finaler i Åsenhallen søndag.

J-97:

J-97 vant alle sine innledende kamper, og gikk videre til semifinale i A-sluttpillet som gruppevinner. I semifinalen ble det seier mot Forus & Gausel. Motstander i finalen var Austrått. Etter en jevn åpning på kampen ble Austrått for sterke mot slutten, men Staal fikk en fin andreplass i turneringen.

J-99:

I gruppespillet ble det to seire og en uavgjort , og laget gikk videre til B sluttspillet som nr. 2 i sin pulje. Søndag ble det en enkel sier mot Sunde 2 i B-semifinalen. I B-finalen var Austrått motstander, og Staal tapte i spilleforlengelse. Totalt ble det 10. plass av 25 lag.

J-00:

J-00 vant alle sine innledende kamper klart, og gikk videre til A-sluttspillet som gruppevinner. Søndag var Nærbø motstander i semifinalen, og Staal tok slutt en knapp 8-7 seier. Sola var motstander i finalen. Etter en meget jevn kamp ble Sola for sterke og vant 8-7. Jentene viste gode takter, og endte på 2. plass av 20 lag.

Jenter-2000 med pokalen for en sterk 2. plass

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *