STAAL TAKKER ….

alle som i sommer har betalt sitt støttemedlemskap i laget vårt. For å skaffe enda flere støttemedlemmer kjører vi for tiden en liten vervekampanje – denne gang spesielt rettet mot tidligere aktive «staalarar», samt besteforeldre-generasjonen. Vi setter stor pris på at mange allerede har reagert positivt og betalt medlemskap!

Kjenner DU noen som kan tenke seg å være støttemedlem?

Vi håper selvsagt at enda flere vil melde seg, og vi nevner derfor at de som ønsker å bli støttemedlem, kan benytte Staalkonto 3205.40.04108. Støttemedlemskapet koster kun kr 400 pr år – et beskjedent beløp for de fleste, men for laget er det samlet en betydelig inntekt til drift av alle aktivitetene for barn og unge! For ordens skyld nevnes at støttemedlemskap ikke medfører noen form for «forpliktelser».

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *