Solid seier over Tonstad

Etter 3 ukers pause var det et tent Staallag som slo Tonstad 6-2 på Tonstad Kunstgress i kveld. Vi var det førende laget hele første omgang, med full kontroll defensivt og mange gode angrep. Manglende kynisme og besluttsomhet foran mål gjorde allikevel at det bare sto 1-0 til pause. I løpet av de første 8 minuttene av 2 omgang klarte Tonstad å snu kampen på sine to første sjanser, og de var nære ved å øke til 3-1 på sin tredje og siste. Etter 15 min fikk vi 2-2, og derfra og ut var det bare et lag på banen. En god arbeidsseier, hvor jentene holder seg til kampplanen og maler på. Berit, Birte og Karina Danielsen scorte to mål hver. Neste kamp blir borte mot Bryne 24. Oktober.
Laget (4-4-2): Astri K Frafjord, Gunn Elise Lauvsnes (Elisabeth Danielsen 46), Elin Norland, Charlotte Aakre, Ida Nag, Camilla K. Fiskå (Marte Danielsen 46), Berit I. Austvoll, Amanda S. Wilson, Trine S. Handeland, Birte Svines (Karina Danielsen 46), Karina Fjelde (Birte Svines 70)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *