To seirer til Staal i Kåsen Romjulscup

Staal Håndball har brukt romjulen til å spille Kåsen Romjulscup. Hele 5 lag fra Staal har deltatt, og Staal tok hjem seieren i både Jenter 12 og Jenter 15 klassen.

Mange ivrige spillere, støtteapparat og foreldre har bidratt med god innsats og støtte, og gjort dette en til en god turnering.

Staal ble eneste klubb med to finaleseirer. Veldig bra. En kjempebra innsats av alle lag.

Gutter 2000 / G-12

Etter gruppespillet ble 1/8-finalen vunnet mot Nærbø 4. I kvartfinalen ble tap det tap mot Bryne, som senere tapte finalen.

Gutter 1999 / G-13

I gruppespillet ble alle kamper vunnet, og det ble seier i gruppen. I kvartfinalen var Figgjo motstander. Her ble det dessverre tap mot Figgjo.

Jenter 2000 / J-12

Jentene gikk helt til topps i turneringen. 1/8-finale, kvartfinale og semifinale ble vunnet greit. I finalen var Hundvåg motstander. Etter en jevn kamp trakk Staal det lengste strået, og vant finalen 13-12. Kaja Melberg ble kåret til finalens beste spiller.

J12

Fornøyde jenter med seierspokalen i Jenter 12 klassen

Jenter 1998 / J-14

I gruppespillet ble det en uavgjort og ett tap. I 1/8-finalen ble det knepent tap mot Frøyland, som senere tapte finalen.

Jenter 1997 / J-15

Jentene tok en suveren seier. Alle kamper i gruppespillet ble vunnet klart. I semifinalen ble Nærbø slått med 10 mål, og finalen ble vunnet mot Ganddal med 15 mål. Fanny Vervik ble kåret til finalens beste spiller.

j15

Jenter 1997 med seierspokalen i Jenter 15 klassen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *