Damene røk på et 2-0 tap for Helleland

Det ble en kamp hvor lagene hadde hver sin omgang. Staaljentene startet veldig bra, og kjørte over Helleland den første halvtimen. Presisjonen på den siste tredjedelen var imidlertid for dårlig, vi produserte få klare målsjanser, og de vi fikk ble ikke satt. Det så ut til å gå mot 0-0 til pause, men vi slurvet litt i forsvar og gav Helleland en corner. Denne ble satt kontant i mål, 10 sekunder før pausen. I starten av 2. omgang så Staalspillerene litt preget ut av målet, og det ble noe statisk over spillet. Helleland kjempet oss ut av kampen, og fikk flere overganger som var farlige. 2-0 målet ble satt etter et kvarter. Resten av omgangen bølget spillet frem og tilbake, men ingen av lagene klarte å sette sjansene.

Laget (4-4-2): Lena Nag – Julie Oanes, Charlotte Aakre, Gunn Elise Lauvsnes, Maren F. Viga (Laurentze Nag 46) – Astrid Sandvik (Malin Flesjå 46), Kristrun Gudnadottir, Ingrid Malmberg, Elisabeth Danielsen, Solveig Aakre (Karin N. Nordanger 46) – Camilla K. Fiskå

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *