3.divisjon avdeling 6: Herkules trekker laget

I går kveld kom det frem at Herkules trekker laget sitt fra 3.divisjon avdeling 6. Laget fra Skien var før sesongen uheldige og måtte reise langt til de fleste bortekampene. Foruten en betraktelig økning i reisekostnader så førte det også til at mange spillere sluttet. Likevel håpet laget at de skulle klare å fullføre sesongen, men dette ble nå altså for vanskelig.

Til Telemarksavisa uttaler sportslig ansvarlig Marius Langkås at hovedgrunnen til at laget trekker seg er på grunn av for tynn stall. På de siste to bortekampene har laget reist med 12 spillere og tapt 5-0 mot Bryne 2 og 8-0 mot Staal Jørpeland.
Herkules må nå begynne i 4.divisjon neste sesong, og får også en bot på 10 000 kroner. 

For Staal Jørpeland sin del så betyr dette at 8-0 seieren på Jørpeland Stadion blir trukket og at Jerv tar over førsteplassen med en kamp mer spilt.  

Dette er kampene som blir trukket fra 3.divisjon avdeling 6:

MK – Herkules 1-1
Herkules – Donn 2-4
Staal Jørpeland – Herkules 8-0
Herkules – Start 2 2-3
Bryne 2 – Herkules 5-0

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *