God Sommer

Da er skoleferien over oss og for ungdomsfotballen står noen av høydepunktene for tur; turnering på Sørlandet, PlussBank og Lyndal, og Dana cup i Danmark. Cuplivet er våre verdier i praksis; Engasjement, Handlekraft og Respekt og målet er Idettsglede og Begeistring. Første gjeng ut er 13 og 14 åringene i Plussbank, så er det de eldste, 15-16 åringene, som skal til Dana cup og det avsluttes med Lyngdal for 12 og 13 åringene. Dette blir gøy !!! 🙂

Lykke til alle sammen og takk til trenere og foreldre som stiller opp og gjør det mulig for barna våre å ta del i turneringslivet. Så får vi ta med oss inspirasjon fra A-lagene våre som gjør det bra. (ikke glem damekampen hjemme på søndag kl 14 for dere som er hjemme 🙂 )

God sommer til alle og lykke til med kamper og trening i ferien 🙂

MvH

Ole Kristian Risa

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *