Elin Friestad ble den heldige vinner av hovedgevinsten i scroingsklubben 2013

Leder av arrangement komiteen Børge Oanes overrekker det synlige bevis på at Elin Friestad er vinner av årets hovedgevinst i scoringsklubben
Leder av arrangement komiteen Børge Oanes overrekker det synlige bevis på at Elin Friestad er vinner av årets hovedgevinst i scoringsklubben

Scoringsklubben har foretatt trekning av hovedgevinsten for sesongen 2013, og den heldige vinner som mottar et gavekort på kr 5000 ble Elin Friestad. Elin flyttet til Strand på 90-tallet og ble ganske snart en del av Staal miljøet. Først som spiller på damelaget og siden som trener for aldersbestemt, nå følger hun opp sine to barn som begge er aktive i klubben – henholdsvis en i fotball og en i friidretten.

Vi gratulerer Elin som vinner av årets hovedgevinst, samtidig takker vi alle som har vært med i scoringsklubben i 2013 og håper at alle også vil være med fortsatt i 2014. Dere skal alle vite at det bidraget dere er med på gjennom scoringsklubben er svært viktig i arbeidet klubben gjør for å kunne tilrettelegge for et trygt og godt oppvekstmiljø i klubben.

For scoringsklubben

Jan Moe