Minneord etter John Vadla

Det var med stor sorg vi fikk meldingen om at John Vadla var død, nær 53 år gammel.

Hele sitt voksne liv var John en del av Staal miljøet.  Med sitt gode humør og treffende kommentarer skapte han glede og miljø rundt seg.  I Staals gode periode på 1980-tallet var han en viktig brikke i økonomigruppa og hadde mange nyskapende tiltak og arangementer for å skaffe laget inntekter.

John var en positiv mann, ingen jobb var for stor eller for liten for han. Utallige er de dugnadsoppgaver han har utført for Staal, for eksempel salg av billetter på hjemmekamper, lodd, etc, alltid i godt humør  og med en god kommentar på lur.

John kjente mange, og hadde alltid et godt ord til de han møtte på sin veg.  Vi visste at han slet med sykdom i mange år. Han var likevel den samme glade gutten, optimistisk og med tro på morgendagen. Men like før jul forverret sykdommen seg, og han sovnet stille inn lørdag 18. januar.

Takk for det engasjement og den glede du gav oss og klubben.

Våre tanker går til familien, kona Liv Anniken, døtrene Oda og Hedda, bonusbarna Kenneth og Kristoffer, mor, far og søsken.

Staal Jørpeland

john