Seier mot Sandnes Ulf 2

Fredag kveld reiste Staal herrene til Sandnes for å møte deres rekruttlag. Et Staal lag som hadde god selvtillit etter 5-0 mot Austrått.

Sandnes stilte et ungt lag til denne kampen.

Kampen åpnet litt rustent for Staal sin del, og det tok bare 3 min før Sandnes fikk straffe. Denne ble satt i mål, og hjemmelaget gikk opp i 1-0.

Langt ifra den åpningen vi hadde sett for oss. Heldigvis klarte vi å svare ganske raskt, og Lars Edvard satte inn 1-1 bare 3 minutter etterpå, etter en flott scoring.

Første omgangen er svak fra vår side. Vi blir stresset av et aggressivt Sandnes lag. De slipper alt for lett til, og bare en god Thomas hindrer at vi ikke kommer under.

Etter ca 30 minutt går vi opp i ledelsen. Målet blir headet inn av Øyvind Hompland etter en dødball. Dette blir også pauseresultatet.

Andre omgang starter lang bedre, og Staal øker til 1-3 og 1-4 rett etter pause. Disse målene blir scoret av Vidar Harestad og Sigve K Christensen. Dermed får vi roet nervene litt.

I denne fasen av kampen viser det igjen at Staal har bedre fysikk enn det unge Sandnes laget. Sandnes får redusere til 2-4 på nok et straffespark, før Lars Edvard får æren av å pynte på resultatet ved å score 2-5 og 2-6 like før slutt.

Han har dermed scoret 7 mål på 2 kamper. Det lar seg høre J

Dermed vinner vi tilslutt komfortabelt 6-2, og klatrer videre på tabellen.

Honnør skal gis til det unge Sandnes laget. Her var det mange gode enkeltspillere, og en enorm innsats og arbeidsmoral gjorde det vanskelig for oss. Selv om det åpnet seg litt etter hvert, har vi fortsatt en stor jobb å gjøre med offensiv samhandling. Det er gledelig at Jonathan fikk sin debut fra Start, og Eden fikk sin debut som innbytter.

Kristoffer Ramsland fikk sitt 3 gule kort, og må dermed stå over neste kamp.

Neste kamp er det serielederen Frøyland som kommer på besøk til Jørpeland. Denne går på fredag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *