Før kampen: Bryne 2

Bryne-FKStaal møter mandag kveld Bryne 2 til kamp på Jørpeland Stadion kl. 1900. Etter en god avslutning på vårsesongen (sett bort fra den siste timen mot Klepp……….) var det stor optimisme i Staaltroppen før sommerferien. Etter 2-2 mot Vaulen og 3-0 tap mot Randaberg på bortebane i de to første kampene i høstsesongen har nok denne optimismen avtatt endel. Fra å være i angrepsposisjon like bak Sola er en i skrivende stund hele 11 poeng bak med en kamp mindre spilt. En må bare legge opprykksdrømmene på hylla og ta en kamp om gangen. Tabellen er veldig jevn nedover bak Sola og fra Staal på tredjeplass og ned til Vaulen på tiende plass skiller det kun tre poeng! Dagens motstander Bryne 2 ligger på syvende plass, to poeng bak Staal. En tapte 2-1 mot Bryne i bortekampen i vår i en svak forestilling av Staallaget. Dagens Brynemannskap er i følge rapportene ett rent jrlag og bør være mulig å komme på talefot med på Jørpeland. Trener Oddbjørn Fiskå melder om skader på Stian Nag, Sindre Fjelde og Vidar Harestad så det blir endel endringer i den bakre firer. David Eie har flyttet til Oslo for studier og signert for Frigg. Vi sier takk for innsatsen for nå David og ønsker han masse lykke til i vår gamle landslagstrener Tor Røste Fossen sin klubb.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *