Seier mot Bryne 2

Staal vant mandag kveld 3-1 mot Bryne 2.

Kampen åpnet veldig positivt sett med Staal øyne. Allerede etter et par minutter kunne Kristoffer Ramsland gi Staal 1-0.

Staal gikk ut høyt og aggressivt, og fikk betalt for det. Staal fortsatt å kjøre i starten av kampen, og skapte en del sjanser. Men det skulle gå helt til det 44 minutt før 2-0 kom. Lars Edvard Danielsen sklir inn et lavt innlegg fra Per Krister Bjørlo.

En befriende scoring like før pause.

Andre omgang startet litt som den første, med høyt Staal press. En del fine kombinasjoner, og det er igjen Lars Edvard Danielsen som kan sette 3-0. Nok en gang et godt timet løp etter innlegg, denne gang fra høyre. Kampen jevner seg ut, og Bryne kan redusere til 3-1 ca 10 minutter før slutt.

Et nydelig mål på frispark fra Breimyr.

Bryne 2 stilte et ungt lag til denne kampen. Et spennende lag, med mange gode talenter. Laget skal ha honnør for både innsats og spill!

For Staal sin del var det gledelig å se flotte mål, og at intensitet og aggressiviteten var tilbake. Det var mange fine tendenser, selv om det var en litt uryddig og oppjaget kamp. Det endte med 3 viktige poeng.

Dessverre ble Even Østensen skadet, og Kristoffer Ramsland pådro seg sitt 5 gule kort, og må dermed sone karantene.

Neste kamp er allerede på fredag. Da er det Kopervik som kommer på besøk.