Tap i seriepremieren

Det ble ett ydmykende 4-2 tap mot Madla i seriepremieren for Staal sitt herrelag. Om det fremdeles var cupkampen mot Ålgård som satt i beina vites ikke men faktum er at en ikke var påskrudd fra start og ga hjemmelaget tidlig initiativet. Eirik Jøssang hadde en kjempesjanse å gi Staal ledelsen alene med keeper men en god redning fra keeper avverget scoring. Like etter kom Madla sin 1-0 scoring ved hjelp av ett passivt Staalforsvar. Dette var i grunnen symptomatisk for hele kampen. Staal misser på sjanser mens Madla tar sine. Hjemmelaget var rett og slett best i begge 16 metere. 2-0 kom på overtid i 1 omg. og nok en gang var Staalforsvaret statister. Staal hadde forøvrig misset alene med keeper like forut for denne scoringen også…

Andre omgang startet med stort Staalpress og det var fullt fortjent når Even Østensen reduserte 10 minutt ut i omgangen. I kampens beste Staalperiode slipper en unødvendig til Madla og ut av ingenting står det 3-1 på deres første visitt i 2 omg. Og det skulle bli verre… 4-1 kom ved Christoffer Talge som tidvis herjet med Staalforsvaret. Andri Juliusson gir Staal ett «trøstemål» like før slutt slik at kampen ender 4-2 men dette var en kamp en bør glemme raskt.

At en vinner sjansestatistikken på en så dårlig dag forteller en hel del om at dette Madlalaget ikke var noe stort lag men de hadde gode enkeltspillere og de spilte med stor entusiasme.  Når vi gjør så mange elementære feil både offensivt men spesielt defensivt så blir det vanskelig å vinne uansett hvem motstanden er. En er altfor utålmodige og vil hele tiden bryte foran når en i stedet heller bare kan stå med en motstander med ryggen til mål som stort sett alltid er ufarlig på 20 meter.

Staal fikk Georg Danielsen skadet med strekk etter kort tid og han ble erstattet av Andri Juliusson. Øyvind Alsvik som før sesongen erklærte at han ville trappe ned på 2-laget var allerede hentet inn i troppen igjen noe som vitner om at en er veldig få disponible spillere i troppen om dagen. Med Sigve K. Christensen, Morten Bjørlo, Lars Edvard Danielsen til 2 div, Sindre Fjelde og Øyvind trapper ned, Arild Eie og nå Georg skadet, Øyvind Hompland suspendert og Per Krister Bjørlo ute med sykdom begrenset valgene seg veldig. Forhåpentligvis er både Per Krister og kanskje også Hompland disponible til Riskakampen fredag.

Stig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *