Reisebrev fra Tyrkia: Supert anlegg

Dag 1 Tyrkia

Benin adden Stian, senin adden de? Jeg heter Stian Nag og spiller midtstopper på Staal Jørpeland. Skal holde dere litt oppdatert fra treningsleiren vi er på i Tyrkia.

img_3380Kan begynne med å si at vi kom oss helskinnet ned, og har ankommet et SUPERT anlegg! Hotellet er supert, maten er god, og treningsforholdene er rett og slett bare fantastiske!

Den største overraskelsen til nå er at Sigve, som ALLTID snakker, ikke sa et eneste ord hele flyturen. Vi ble meget bekymret på hans vegne men, straks han kom av flyet begynte kjeften å gå i et igjen. Tror rett og slett det var en liten flyskrekk ute å gikk. Kanskje ikke så rart når flykapteinen så ut som blanding av Gene Simmons og Mcgyver. Det var faktisk også litt kaldt når vi landet, og Øyvind var overbevist om at vi hadde landet i Namsos og at det hele bare var et stort fanteri.

Natten gikk forbi uten særlige problem, utenom at Vidar snorket verre enn en motorsag som var tom for olje. Andre kilder hevder at Ronny kan fortelle livshistorier i søvne, kjekk underholdning for romkameratene. Når morningen kom, stod Tyrkiasolen opp og varmen ble atskillig mye bedre.

img_3453 Turen gikk til treningsanlegget, som var et syn for gudene! Perfekt gress, perfekt temperatur! Kjempeforhold som a-laget kommer til å dra nytte av. Det er litt skader ute å går enda, men folk er på bedringens vei. Har nettopp hatt tidenes middagsmat, og sitter nå en hel gjeng og ”chiller” på internettcafèen.

Over og ut for i dag!

Tekst: Stian

1 hendelser på “Reisebrev fra Tyrkia: Supert anlegg”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *