Tyrkia dag 2: Farlige krypdyr

Midtstopper Stian Nag blogger om A-lagets treningsleir i Tyrkia.

Dag 2.

solslikking
Ro i leiren - før krypdyret våknet
trening
Dagens trening

Dagen i dag har i grunnen gått av seg selv, med god trening og masse, masse god mat! Av dagens høydepunkt kan vi nevne at vår alles kjære junior og babyface, Lars Edvard ble utsatt for ”kast-minsten-i-bassenget-med-klær-på-spøken” Denne stod selvsagt Sigve for. Bøllen Sigve fant også ut han skulle skremme vettet av Per Krister ved å hive en firfisle i solsengen, og tro meg, det funket! Ifølge eksperter, lettet Pekky 5 meter i luften fra solsengen, etterfyllt av et hyl på en desibelskala som ikke engang kan måles! Litt moro må vi ha det oppi alt treningen J

Guttene trener bra her nede for tiden, og vi begynner å glede oss til treningskampen!

Over og ut knut!

Stian

1 hendelser på “Tyrkia dag 2: Farlige krypdyr”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *