Plussbankcup – Overnatting på Birkeland

Plussbankcup logoAlle som har registrert at de ønsket overnatting på Birkeland Folkehøyskole ifm påmelding på nett, har fått tildelt rom. Vi har fylt opp hele den «vanlige» blokken  (Internat II, 1. – 3. etasje) og har også fått fire rom i blokken ved siden av (Blokk I, 1 etasje).

Nytt av året er at Birkeland Folkeøgskole ønsker at det betales for overnatting før vi ankommer. Vedlagt er det en liste med romfordeling, pris pr rom og pris den enkelte skal betale. Beløpet skal innbetales til kto 3205.21.31552 innen 21.06.2009. Merk innbetalingen med romnummeret som er oppgitt, i tillegg til navn. Det er også mulig å leie sengtøy, dette koster kroner 80,- pr person. Det må påberegnes å ligge på madrass for enkelte.

Ser dere noen «feil» på vedlagte liste, gi tilbakemelding til John Inge Norland på e-mail john.inge.norland@akersolutions.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *