Vellykket Aktivitetslederkurs

Lørdag 6. mars ble det avviklet Aktivitetslederkurs på Strand vidergående skole. Hele 22 trenere/lagledere fra Forsand – Hjelm – MIL – Staal og Fiskå var deltakere på kurset. Kursinstruktør Eivind Danielsen var svært godt fornøyd. Han melder tilbake at deltakerne var topp engasjerte, og dermed fikk de god gang på spørsmål, innspill og som igjen førte til veldig gode diskusjoner og nyttig erfaringsutveksling.

En liten spørrerunde blant deltakerne gir tilsvarende tilbakemeldinger. Deltakerne synest at kurset var knallbra med en svært engasjert og faglig dyktig kursinstruktør. Deltakerne ble inndelt og arbeidet delvis i grupper utifra den aldersgruppe unger de forholder seg til på sine respektive lag i klubbene. Dette medførte at på enkelte grupper var det deltakere fra flere klubber, og dermed kunne en gi hverandre mye god erfaringsoverføring.

Blant deltakerne var det også en utbredt enighet om at det å kjøre hele kurset sammenhengende på en lørdag, i motsetning til å arangere over tre kvelder, var helt topp. Ja, sågar flere deltakere mente at dette var helt avgjørende for at de hadde anledning til å ta kurset. Kursinstruktør Danielsen er også veldig fornøyd med å avvikle kurset på denne måten, han erfarer at kurset «glir» mye bedre – det er hele tiden framdrift – man slipper å repetere noe særlig.

Dette var da et nytt vellykket kurs i Staalskolen sin opplæringsplan for 2010. Vi minner om sonemøte som er planlagt til torsdag 25. mars – vi kommer tilbake til mer detaljert info. om dette.

Jan Moe