Tyrkia dag 5 – Bartefarging, terror og Beatles-look


Rar overskrift? Vel, det har vært en rar og avslappende dag. Vi startet rolig med restusisjonstrening på feltet i dag. De som spilte hele kampen jogget ned og strekte ut, mens resten drev trening med oppspillsvarianter. Vi hadde fri fra trening resten av dagen, og vi prøvde å legge oss ved bassengkanten hele gjengen for å få noe sol på kroppen, men det skyet dessverre til, så kroppene er fortsatt white as snow J Mæhle har forresten tatt terroren i egne hender, og det regnet en stund guttespillere i bassenget. ”Ka?? Di må jo døybast?” var kommentaren fra terrorsjefen. Litt utpå dagen tok vi turen inn til Side sentrum en gjeng, og i år også som i fjor brøt taxiene lydmuren på vei inn til sentrum. Her hadde vi en kjapp shoppingrunde. Noen valgte å være igjen på hotellet for å ta seg en velfortjent siesta, mens noen andre sto borte på internettkaffèen og ventet på at internettet skulle være oppe å gå igjen.
Undertegnede og Fjermestuden testet også ut sportsmassasjen på hotellet som viste seg å være riktig så bra. Fjermestud hadde imidlertidig litt språkproblemer med massøren som ikke snakket et kløyva ord av verken norsk eller engelsk. ”Eg visste kje heilt ka eg sko gjer eg, hu fatta jo ingenting det naudet”. Håper det ikke oppstod noen pinlige situasjoner.

Da vi kom tilbake til rommet vårt ble vi møtt av en franskversjon av Vidar Harestad som hadde for anledningen fått stusset og farget barten svart. Lenger inne i gangen ventet en enda større overraskelse, Kim-Andrè hadde testet frisøren her nede, og synet av en Ringo Starr-potteklippet versjon av Kimmi, kan ikke beskrives med ord, men ”an e nå herlige e an”. Skal prøve å skaffe et bilde av dette fantastiske synet.

Nå sitter vi her igjen på møteplassen vår på kvelden, på internettkaffèen. Noen gjør faktisk lekser?!, Familien Hinna og Oftedal spiller bowling, mens resten sitter på laptopen og trykker.

Over og ut!

Stian

2 hendelser på “Tyrkia dag 5 – Bartefarging, terror og Beatles-look”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *