STAAL IFO

Nå har dere muligheten til å melde ditt eller dine barn på idrettsfritidsordningen vår i Staal Jørpeland for skoleåret 2010/2011. Fra sommeren av vil vi legge til rette for enda flere barn og unge på IFO. Har dere et eller flere barn som ønsker å gå på IFO, men ikke liker å spille fotball, ønsker vi nå å legge til rette for at ditt/deres barn også skal få være med på fysisk aktivitet som han eller hun liker.

Vi har vært så heldige å få halltider i gymsalen på ungdomsskolen. Det gjør det mulig for oss å starte en ny Aktivitetsgruppe. I denne gruppen vil vi ha annen fysisk aktivitet.

Er dere opptatt av at ditt/deres barn skal være fysisk aktive, kan dere melde han/hun på Aktivitetsgruppen mandager og onsdager.

Vi tilbyr aktiviteter med hovedvekt på fotball og leksehjelp, men vi driver også med andre aktiviteter som for eksempel håndball, badminton, friidrett og friluftsliv. Vi har også fokus på et sunt kosthold.

Hvordan få plass?
Fritidsordningen er et tilbud til jenter og gutter i alder 7 – 12 år (2. – 7. klasse) og for å få tildelt plass, må det fylles ut søknadsskjema, og sendes Staal Jørpeland IFO. De barna som søker om full plass vil prioriteres i første omgang. Videre vil evt. ledige plasser bli fylt opp av barn som søker om plass enkelt dager. Gå inn på her for søknadsskjema.

Infoskriv finner du her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *