Seriestart for rekrutteringslaget

Disse staute karene minus kaptein Nordbø i midten er klar for å slå Madla idag
Disse staute karene minus kaptein Nordbø i midten er klar for å slå Madla idag

Staal 2 starter idag sesongen mot Madla på Jørpeland kl. 18:00. Staal 2 hadde en forrykkende høstsesong ifjor og det skal bli spennende å se om en klarer å fortsette denne. Siden laget består av innbytterene på Alaget samt spillere fra Jostein Fundingsland sin juniortropp vil det bli store utskiftninger på laget gjennom sesongen men med den store konkurransen om plass i start11eren på Alaget så bør Staal 2 kunne kjempe på øvre halvdel. Nordicbet har satt vinnerodds på avdelingen og den er som følger:

Randaberg 2    3.50
Vaulen        3.50
Buøy IL        5.00
Hundvåg        5.00
Madla        5.00
Havdur        8.00
Staal 2        10.00
Midtbygden    15.00
Tasta        20.00
Riska        40.00
Stavanger 2    40.00

En forventer seg en veldig jevn serie med Randaberg 2 og Vaulen som favoritter. Personlig synes jeg Vaulen skal være klare favoritter etter nedrykket etter å ha beholdt mer eller mindre det samme laget som for ett år siden slo Staal ut av første kvalikkrunde i NM. En ser også at en forventer seg ett tett race om hvem som blir det nest beste laget i kommunen mellom Staal 2 og MIL. Det vil nok en gang bli kamp om hvem som er det beste øylaget mellom Buøy og Hundvåg. Buøy har hentet tidligere Hundvågtrener Norvald Gjellestad som hovedtrener og lokaloppgjørerene vil garantert gå  hett for seg. Havdur har imponert stor etter opprykket fra 5. div. og gikk helt til finalen i Nærbø sin vinterserie og vil bli ett nytt bekjentskap. Frank Eilertsen sine gamle lagkamerater i Riska har slitt i vinterog det gikk rykter om at en måtte trekke laget men gode krefter på Hommersåk har i den siste tiden fått mange spillere tilbake og laget vil nok en gang gjeste Jørpeland i kamp om poeng.

Dagens motstander Madla vet jeg stort sett ikke mer enn at Astor Iversen som vanlig er trener for. Iversen har trent Madla i en årrekke og er godt likt i Madla. Laget spiller i 4. div. for syvende sesong på rad og en havnet ifjor plassen bak Staal 2 på en femteplass. Fjorårets oppgjor endte begge med Staalseier (1-0 på Jørpeland, 2-4 borte) og vi satser på en god start med 3 poeng i år også.

1 hendelser på “Seriestart for rekrutteringslaget”

  1. Oddbjørn Mihle Strand

    Kan hvertfall nevna at Chris Danielsen ska spela for Madla denne sesongen. Samen med Asbjørn Osland som kom fra Vidar. Ellers så kan dokk og kanskje møda på den gamle MIL-helten Thomas Dyvik:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *