Før kampen: Brann 2 (Oppdatert)

Brann

Da er det endelig klart for årets første seriekamp og det er Brann 2 som gjester Jørpeland for første gang. Brannrekruttene er ikke blitt tippet helt i toppen av ekspertene men med alle spillere skadefri og med Tippeligaen nettopp igang ser det ut til at Brann kommer med en sterk tropp til Jørpeland. De to kjøpene fra Sogndal Piotr Leciejewski og Lars Grorud har trener Rune Skarsfjord sagt skal spille og ser en på benken til Brann så er det nok sannsynlig at midtstopper Yaw Amankwah og de unge søramerikanerene Juninho og Nicolas Mezquida er med på flyet sørover. Bentley og  lovende Fredrik Haugen fikk begge spilletid i tapet mot Fredrikstad men kan også være med til Jørpeland. Mange spekulasjoner og stor usikkerhet som vanlig rundt 2-erlag men det som er helt sikkert er at det er ett veldig godt lag Staal møter til kamp om 3 poeng mandag kveld.

Branns trener sier til www.brann.no mandag morgen følgende om kampen »

– Det er perfekt for oss å møte et av de lagene som er antatt å være i toppen av divisjonen. Da får vi et svar med en gang på hvor vi ligger i forhold til dem. Jeg har gledet meg i mange uker til denne kampen, sier Hauge og smiler».

Brann2 sin tropp ser slik ut:

Piotr Leciejewski, Øystein Øvretveit – Lars Henrik Skage, Lars Grorud, Yaw Ihle Amankwah, Jørgen Birkeland, Ståle Tveit – Kjetil Kalve, Nicholas Kristiansen, Hans Christian Nysæther, Fredrik Haugen, Lars Christian Kjemhus, Bjarte Haugsdal – Nicolás Mezquida, Juninho, Kristoffer Larsen, Kittiphong Pluemjai, Ørjan Grønsund

Så 7 spillere fra Brann sin A-tropp tar turen til Jørpeland og vi ønsker dem sammen med resten av Brannlaget velkommen.

Øvrige resultater første serierunde:

Skjold- Åkra 4-3

Kopervik- Øystese 0-0

Stord- Os 3-2

Sotra- Fyllingen 0-3

Askøy- Djerv 1919 2-0

Staal har hatt en veldig bra oppkjøring og en har spilt mot lag som spiller på høyere nivå og med høyere tempo. Dette førte til at en totalt overkjørte 4.div. laget Hana i cupen og vant 9-0. Hjemmelaget er skadefritt bortsett fra Daniel Hawkins som har vært ute en periode etter sykdom. Hallgeir kan velge blant sine beste menn og samtlige spillere er veldig klar for seriestart etter en lang sesongoppkjøring nå.

Den kommende uken blir veldig travel med tre kamper på 5 dager (mandag, cupkamp hjemme mot SIF onsdag og seriekamp borte mot Øystese lørdag) samt Staal 2 kamp på torsdag men troppen er bred og kvaliteten er god så det bør gå bra. Ifjor vant Staal 12 av 12  hjemmekamper og hadde suverene 66-4 i målscore. Det blir nok umulig å opprettholde det scoringsnittet denne sesongen men Staal kommer garantert til å bli veldig vanskelige å ta poeng mot på Jørpeland i år også. Hjemmepublikummet ble litt bortskjemt med mange mål og store seire ifjor men det vil bli mye jevnere og mer spennende sesong i år så flest mulig bør legge turen innom Jørpeland Stadion og se på guttene som bruker mer eller mindre all fritid på å gjøre det de liker aller best. Staal vant mange nye fans under fjorårets kvalikk mot Viking og disse bør kjenne sin besøkelsestid og hjelpe hjemmelaget til å nå målet som er opprykk til 2. divisjon.

Kampstart på kunstgresset er kl. 1900 mandag. Vel møtt og HEIA STAAL!!!

Antatt Staallag:

Thomas Mæle

Vidar Harestad

Sindre Fjelde (C)

Stian Nag

Sigve K. Christensen

Øyvind Alsvik

Erlend Danielsen

Martin Knutsen

Per K. Bjørlo

Eirik Jøssang

Arne Dalehaug

1 hendelser på “Før kampen: Brann 2 (Oppdatert)”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *