Seier i sesongstarten

Martin Knudsen spilte strålende mot gamleklubben og scoret to mål.

Staal – Brann 2 2 – 0, etter to scoringer av Martin Knudsen.

Det var et knallsterkt Brann-lag som kom til Jørpeland mandag kveld. Med sju fra a-troppen var det kvalitet fra Piotr Leciejewski i mål til Juninho på topp. Det viste også igjen i kampen. Brannspillerne var kjappe til beins, ballsikre og aggressive. Kampen hadde stort tempo, høy intensitet og god kvalitet. Første omgang startet åpent, uten at noen av lagene fikk et klart overtak. Etter hvert tok hjemmelaget mer og mer over, og produserte de største sjansene. Brann 2 var heldige da dommer Morgan Hobberstad blåste frispark for Staal etter at Eirik Jøssang hadde satt ballen i mål.

Etter 29 minutter kom det første målet. Martin Knudsen plasserte ballen utagbart i hjørnet med venstrefoten fra like innenfor 16-meteren. Like etter kom dommeren i fokus igjen. Mange på Jørpeland kunstgress mente Leciejewski burde vært utvist da han tok ballen med hendene utenfor 16-meteren da Erlend Danielsen løp gjennom. Det skjedde ikke, men etter 37 minutter hadde imidlertid hjemmelaget hellet med seg. Arne Dalehaug ble felt av Brann-keeperen, og Martin Knudsen satte straffen i mål.

Etter hvilen startet Brann best. Thomas Mæle reddet mesterlig etter at Brann slo inn på bakre etter å ha rullet fint opp på venstrekanten. Utover omgangen kom Hallgeir Hinnas gutter mer med igjen, og det var kun ørsmå marginer som gjorde at seieren ikke ble større. Arne, Per Krister og Eirik hadde alle store sjanser til å øke uten at ballen ville i mål. Etter 90 spennende minutter blåste Morgan Hobberstad av kampen.

Her er hva andre medier skriver om kampen:
Branns hjemmeside
Strandbuen

BA

Staals lag:
Thomas Mæle
Vidar Harestad – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen
Øyvind Alsvik – Martin Knudsen – Erlend Danielsen – Per Krister Bjørlo
Eirik Jøssang – Arne Dalehaug

Innbyttere: Ole Vegard Tveita, Kristoffer Ramsland, John Petter Nordbø, Jarle Karlsen, Lars Edvard Danielsen, Pål Fjelde, Espen Helland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *