Ny seier til damene

Staal sitt damelag tok mandag kveld sin femte strake seier etter 5-1 seier borte mot Hinna 2 mandag kveld. Staal hadde kun 13 spillere tilgjengelige før kampen men Tony Knapps utvalgte var på ny i egen klasse. Staal ledet 3-0 til pause etter scoringer av Siri Danielsen, Berit Austvoll og Marthe Danielsen. Hinna reduserte like etter pause men to nye mål av Siri Danielsen sørget for tre nye poeng til Staal. Siri har nå scoret hattrick tre kamper på rad noe som er veldig imponerende. Foruten Siri må midtstopperene Stine Ramsland og Guro Helmikstøl nevnes for veldig solid spill. Staal har dermed 23-3 i målscore og 15 poeng etter de fem første kampene. Neste kamp er allerede fredag hjemme mot Haugar 2 kl. 1900. Haugar 2 har kun spilt to kamper foreløpig men vunnet begge disse så Staal får en tøff kamp.

1 hendelser på “Ny seier til damene”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *