Før kampen: Sotra

Får bare innledningsvis beklage at «Før kampen» kommer senere og er kortere enn vanlig men undertegnede er midt i flyttesjau så dere får ha meg unnskyldt 🙂

Staal spiller lørdag kl. 1400 mot Sotra. Sotra innledet sesongen svakt og tok kun 2 poeng på sine seks første kamper. Laget ligger nå på 10 plass med 24 poeng og bør klare å fornye kontrakten for spill i 3. divisjon. På hjemmebane har laget 4-2-4 og 24-27 i målscore. Steffen Lie Skålevik er lagets toppscorer med 13 mål. Toppscorertabellen toppes forøvrig scoringsveteranene Alfred Berge(Stord) og Geir Tharaldsen (Åkra) mens Arne Dalehaug følger like bak med 15.

Staal tok turen nordover på fredag og overnatter på hotell i Bergen. Hotellsengene i Bergensområdet virker å fungere bra for Staal har tre strake seire med denne forberedelsen. Seier mot Sotra er også et must om Staal skal opprettholde det håpet som riktignok er veldig lite ettersom Brann 2 virker uslåelige for alle andre enn Staal og med kun fem kamper igjen er det ingenting som tyder på at topplaget skal få en formsvikt. Staal tok over 2. plassen ettersom Fyllingen spilte uavgjort mot Åkra og det må være ett mål å holde Fyllingen bak seg de resterende kampene.

Antatt Staallag:

T. Mæle

J.P. Nordbø

S. Nag

S. Fjelde

S. K. Christensen

Ø. Alsvik

M. Knudsen

J. Karlsen

P. K. Bjørlo

E. Danielsen

A. Dalehaug

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *