Håndballresultater – Gutter 13

Seier 13-11 forrige helg mot Hana/Austrått.
Målscore: Tore F. Hultin – 7, Roger Haukalid – 2, Vebjørn Barka – 2, Sander Hjelmen – 1, Vegar Hølsbø – 1, Per Harald Helland, Isak Holta, Even Barka, Andre Barka, Jørn Sigurd Vatne, Gabriel Havrevold og Matias Lønning

I helgen ble det seier 24-22 mot Sandnes 2.
Dette var en god lagseier, Staal jobbet til tider veldig bra i forsvar og hadde flere flotte mål i etablert angrep og kontra.
Målscore: Vebjørn Barka – 11, Tore F. Hultin – 8, Roger Haukalid – 2, Vegar Hølsbø – 1, Andre Barka – 1, Even Barka, Jørn Sigurd Vatne, Per Harald Helland, Isak Holta, Gabriel Havrevold og Matias Lønning.

Siste seriekamp før jul blir borte mot Figgo/Ålgård – onsdag 14/12.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *