God start for A-lag damer

Damelaget vant i kveld 8-1 borte mot Buøy, etter scoringer av Berit Austvoll (3), Agathe Malmberg (2), Miriam Høllesli, Ida Nag og Karina Fjelde. Det var blanding av nye og gamle spillere i årets første kamp, og vi så fort store forskjeller på lagene. Staal var bedre i alt, men brukte 1. omgangen til å får tatt luven av et hardtarbeidende Buøylag. Etter 2-1 til pause var det total dominans etter pause, og sifrene kunne vært enda større hvis effektiviteten hadde vært bedre. Kampen ga mange svar, og det ser ut som om vi er betydelig bedre trent enn våre motstandere, har høyere tempo i alt vi foretar oss, og er bedre organisert både offensivt og defensivt. Nå blir det treningsleir i Danmark fra 14-18 mars, med treningskamper mot blant annet Fortuna Hjørring og Brønderslev. Helgen etter blir det dobbelkamp mot 2. divisjonslaget Hinna og puljemotstander Randaberg hjemme på kunstgresset. Dette vil nok gi oss bedre svar på hvor vi står før seriestarten. Med 27 spillere i stallen er det hard konkurranse om plassene på laget, noe som viser igjen på trening med høy intensitet og god innsats. Presterer vi på nivået vi hadde i 2. omgangen i dag går vi en hyggelig sesong i møte 🙂
Lagoppstilling (4-4-2):Astrid V. Frafjord – Malin Flesjå (Charlotte Aakre fra 45), Elin Norland, Kaja J. Wilson, Elisabeth Tufte (Ida Nag fra 45) – Karina Fjelde (Agathe Malmberg fra 45), Berit Austvoll, Amanda S. Wilson, Miriam Høllesli (Camilla K. Fiskå fra 45) – Sara Gundersen, Ruth Nordbø

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *