Seier i sesongens siste seriekamp for gutter 15

Undheim borte i en flott ny hall, oppvarming til kul musikk. Det var bare det at vi var kun 5 spiller som varmet opp fra Staal. Ola og Sindre var ute med skader etter overtråkk og Bjørnar var på skiferie.

Hjelpen var et stykke unna, gutter 14 hadde kamp på Orre og var ferdig kl 1900. De kom til Undheim 15 minutter før kampstart. Etter ett måls seier mot Orre var det en yr men litt sliten gjeng som kom gutter 15 til unnsetting på Undheim.

Staalgutta er en flott gjeng med fin kjemi og står virkelig på for hverandre. Kampen mot Undheim ble jevn, veldig jevn, der er sånn det er når vi spiller mot lag dårligere plassert på tabellen.

Vi fikk i andre kamp på rad se keeper Kristoffer Erland holde oss inne i kampen, reddet straffe og hundreprosent sjanser samt flere avslutninger fra ving. Framover i angrep var det litt trått i perioder, Staal klarte likevel å jobbe seg til målsjanser. Den mest spektakulære målet kom i første omgang. Vegard startet på kontring og var tett på målet da Anders sendte pasningen, uten mulighet for å ta i mot ballen gjorde han bare en liten touch på ballen som satte keeperen fullstendig ut av spill og ballen gikk i mål.

Uavgjort til pause. I andre omgang byttet lagene på å være i ledelsen, en del spenning og høye skuldre hos begge lag førte til tekniske feil. Staal viste likevel hvem som var sterkest og hadde en 3 måls ledelse et par minutt før slutt, sluttresultatet ble også 22-25.

To spillere fra gutter 14 som bemerket seg i denne kampen var i tillegg til keeper Erland, Tobias Lidegran og Bjarne Jørgen Johansen. Lidegran scoret 3 flotte mål fra sin vingplass mens BJ som spilte sin første kamp på dette nivået bidro med sin fart både i angrep og i forsvar, scoret et mål på kontring. Berømmes skal også de spillere som når de satt på benken heiet lag fram til seier.

Laget som vant på Undheim med mål i parentes: Kristoffer Erland, Ole Kristian Høllesli (6), Markus Jansen, Kristoffer Kilen (1), Gustav Skjæveland, Anders Barka (12), Vegard Kjellevold (1), Kristoffer Klausen, Tobias Bowitz (1), Tobias Lidegran (3), Bjarne Jørgen Johansen (1). Heiagjeng Ola Skjæveland og Sindre Sunde. Lagledelse: Heidi Bowitz og Tom Barka

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *