Før kampen: Hinna FK

Staal spiller fredag sin første bortekamp siden seriepremieren mot Flekkefjord når en fredag kl. 1900 møter Hinna. Hinna trenes denne sesongen av Jørn Øvrebø sammen med den gamle keeperkjempen Erik Johannesen. Alaget sto nærmest ribbet igjen for spillere etter at Kjetil Hundhammer ga seg midtveis i fjorårssesongen og laget er veldig ungt og urutinert på dette nivået. Fjorårets Staalspiller Frank Eilertsen har i år ikledd seg Hinnadrakten og er en av de mest rutinerte på laget. Laget står med kun ett poeng etter de 5 første kampene og har sluppet inn minst 4 mål i de fire siste kampene. Staal har ikke møtt Hinna i seriespill på mange år så en har ikke noe innbyrdes statistikk siste 12 sesonger.

Staal tapte som kjent mot Frøyland i serien sist og må nå slå tilbake med tre poeng mot Hinna om en skal henge med i toppen. Brodd har vunnet alle sine fem kamper mens Viking 2 har vært overlegne i sine fire første. Cupkampene har tatt mye energi og krefter men fra neste uke er en tilbake til det «gamle» med en kamp i uken. Staal har etter alle kampene den siste tider flere spillere som «skranter» litt men det er ventet at de aller fleste er klar til fredagens dyst. Arne Dalehaug gikk av like før slutt mot FKH onsdag men det som kunne se ut som en strekk var heldigvis ikke det så han er klar igjen muligens allerede til denne kampen. Om han ikke er det så står både Andri Juliusson og Even Østensen klar til å ta over. Juliusson fikk sin debut mot FKH og kom godt fra det spesielt offensivt.

Det er år og dagen siden sist Staal tapte to kamper på rad og guttene er veldig motiverte til å slå hardt tilbake mot Hinna. Kampen går på kunstgress så en kan forvente ett aggresivt Staallag fra start. Vi satser på 3 nye poeng og en bedre helg enn hva vi hadde sist uke 🙂

Følg kampen Click Here

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *