Før kampen: Klepp IL

Fredag møter Staal Klepp til kamp på Jørpeland Stadion. Klepp er ett lag som har hatt særdeles godt tak på Staal og har vunnet 5 av de 6 siste innbyrdes kampene. Nå må det  nevnes at lagene ikke har møttes i serien siden 2008 og statistikken blir dermed litt “urettferdig”.  Klepp mistet opprykk til 2 div. på målstreken ifjor for Egersund og var av Stavanger Aftenblad tippet som vinner av avdelingen i år. Laget startet med seier borte mot Sola før en gikk på 4 strake tap og 22 baklengs! Flekkefjord ble slått 3-0 på hjemmebane sist helg og det er nok kun ett tidspørsmål før Klepp kommer i form.

Klepp trenes av Henry Damsgård for andre året og han har en fin blanding av rutinerte spillere som Joakim Førland og Rolf Magne Olsen sammen med talenter som Hugo Waaland og  Eirik Stokka.

Staal vant fullt fortjent mot Hinna og 3-2 seieren burde ha vært større men det var en svak spillemessig kamp. Tempoet og presisjonen var altfor lav mot dårlig motstand og en må heve seg mye til denne kampen. For første gang på flere uker har ikke Staal hatt kamp i midtuken og en har fått trent godt inn mot fredagens kamp og skal være klar for å vise seg fra en mye bedre side enn sist hjemmekamp som var tapet for Frøyland.

Staal ligger  på 3 plass 3 poeng bak Viking 2 og 4 poeng bak tabelltopp Brodd som har en kamp mer spilt. Staal har ikke “råd” til flere feilsteg om en vil henge med i toppen så kun seier og tre poeng er godt nok mot Klepp.

Vi satser på en uke uten kamp har restiturert trøtte Staalbein og at laget er klar til å vise seg frem fra sin beste side igjen. Vi ønsker spillere, dommere, sponsorer, presse, Hammarverket og alle andre supportere velkommen til kamp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *