Staal -Flekkefjord 3-1 :::Oppdatert:::

2011-08-30_102638Se Staal-Tv`s sammendrag fra kampen
Vi skapte idrettsglede og begeistring. Selv var trener Hallgeir Hinna ikke fornøyd med lagets prestasjoner etter seieren. Flekkefjord la seg i forsvar og det ble vanskelig for Staal å bryte gjennom forsvarsrekken. Tross dette fikk publikum se både tre baller i nettet og flere fine angrep der Staal rullet opp og fikk avsluttet mot motstandermålet. Med mer presisjon ville det bli langt flere baller å hente for en god Tor Sverre Hansen i  Flekkefjordmålet. Nå venter 14 dager med trening før sesongens «finalekamp» mot serieleder Jerv. Den kampen spilles på Jørpeland stadion lørdag 24.aug. kl.16

LIVE: http://staal-il.no/?page_id=419

Strandbuen om kampen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *