Staal ASAP-Personal cup – Takk !

Stor takk til alle 103 lag som meldte seg på cupen, og alle andre som på ulike vis bidro til at våre barn fikk oppleve mye idrettsglede og begeistring på helgens Staal ASAP-Personal cup.
Spesielt takk til ASAP-Personal AS, stiller opp som sponsor for 4. året på rad!! Uvurderlig! 🙂

Ønsker også å benytte anledningen til å takke arrangementskomiteen for en strålende innsats! Gode rutiner, godt humør, erfaring, handlingskraft, respekt og engasjement fra samtlige i komiteen er suksesskriteriene!

Komiteen besto i år av: Elisabet Lerstøl Oftedal (leder), Venke Kvalvåg, Monica Watland Oftedal, Gunn Rygh, Merete L Livastøl, Stian Hovland, Arve Aanestad, Even Kallesten, Erlend Lyse, Gunnar Sandal, Roald Tvedt, Roar Kalviknes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *