Før kampen: Vard 2

logo_Vard_Haugesund

Søndag kl. 1500 møter Staal Vard 2 til hjemmekamp på Jørpeland Stadion. Det blir første gang Vard sine rekrutter møter Staal til kamp. Vard har startet sesongen med 4 poeng på tre kamper. En startet med å tape 2-0 på hjemmebane mot Brodd før Vardeneset ble holdt til 1-1 borte. Sist helg slo Vard Randaberg 2-0 på hjemmebane og tok en flott seier. Det er ventet at laget vil kjempe i bunn men det er mange store talenter på Haugalandet og mange av de er i Vardtroppen. Vard sitt seniorlag spilte fredag og innbytterene herfra vil nok ta turen til Jørpeland. Gode spillere som Fredrik Deilkås og Maid Memic er kvalitet i 3 div. og spesielt talentene Simen Balm og Sixten Jensen har gode gener å slekte på.

Staal slo til med en for mange overraskende seier mot Kopervik sist. Mest overraskende pga det er en bane en sjeldent får med seg poeng over fjorden fra. Laget spilte meget godt og en hadde ett helt annet defensivt fundament enn i de to foregående kampene. Foran søndagens kamp har en litt utfordringer i og med at både Stian Nag og Even Østensen er borte på reise mens Per Krister Bjørlo er syk. På tross av dette er hjemmelaget meget klar til å vise seg for hjemmepublikum fra en helt annen side enn i sist hjemmekamp mot Riska. Det blir årets første hjemmekamp på gress og selv om banen fremdeles er ujevn og hompete så får kampen en helt annen ramme på stadion fremfor på kunstgresset.

Værmeldingen ser bra ut for søndagen også så vi håper flest mulig tar turen til Jørpeland Stadion søndag kl. 1500 og heier Staalguttene frem til 3 poeng.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *