Før kampen: Vardeneset

VardenesetBK

Onsdag kl. 1900 tar Staal i mot Vardeneset til ny hjemmekamp på Jørpeland Stadion. Vardeneset som i år trenes av Richard Enge har hatt en greit start på sesongen og står med 8 poeng på sine fem første kamper. Laget var aktive i vinter og hentet mange nye spillere til klubben med tidligere Hundvåg, Ålgård og Mjøndalenspiller Kristian Høvring som den mest kjente. Vardeneset og Brodd delte nærmest fjorårets nedrykkede Hundvågtropp mellom seg foran sesongen. Etter en fin start fikk en en liten strek i regningen sist med tapet på hjemmebane i lokaloppgjøret mot Randaberg. Staal gikk på et fortjent bortetap mot Brodd i en kamp der en igjen slipper motstanderene til altfor mange sjanser. Det er veldig vanskelig å ta poeng om en slipper inn fire baklengs annen hver kamp. Etter en meget dårlig start på kampen så kjempet en seg flott tilbake i kampen før Brodd avgjorde til sin fordel i Staal sin beste periode.

Vardeneset er ett lag Staal har hatt veldig godt tak på på hjemmebane de siste sesongene. Faktisk har en ikke tapt på hjemmebane for dem siden 0-3 i 2001. Hjemmelaget vant ett meget tett oppgjør sist sesong som endte med 1-0 seier til Staal. Borte vant Staal en sterk 2-0 seier. Totalt står en med 5-1-1 på hjemmebane mot Vardeneset de siste syv oppgjørene. Staal har åpnet sesongen under pari og står med 6 poeng på sine første fem kamper. En visste at med så mange mann borte fra sist sesong ville det kunne bli en tøff sesong men starten har nok vært overraskende svak for mange Staalpatrioter. Broddtapet var ett lite tilbakefall etter to gode kamper mot Kopervik og Vard 2 men kampene kommer tett nå noe som passer Staal som ønsker å slå tilbake kjapt bra. Vardeneset er et godt lag men har sine klart beste resultater på kunstgress og Staal bør utnytte hjemmefordelen onsdag.

Vi tror på en jevn og tøff kamp som hjemmelaget avgjør i de siste 10 minutter med hjemmepublikummets støtte. Hjertelig velkommen til kamp!

1 hendelser på “Før kampen: Vardeneset”

  1. Tilbakeping: Velkommen onsdag 13.mai ! |

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *