Før kampen: Randaberg

Randaberg

Staal tar fredag kl. 1800 i mot Randaberg til kamp på Jørpeland Stadion. Det er to lag som etter en svak vårsesong begge ser ut til å ha funnet litt form i høst. Randaberg har tatt 12 poeng mens Staal har tatt 11 etter ferien. En grunn til at Randaberg har tatt så mange poeng er nok at en forsterket en ganske tynn tropp ganske markant i sommer. Siste som kom til var Tor Omar Sande som har spilt fast midtstopper for Vidar de to siste sesongene. Randaberg tapte på mandag 3-1 mot ett sterkt Haugesund 2 som er med å kjemper om opprykk nå. Før det ble Brodd og Vardeneset begge slått.

Staal tapte knepent 1-0 mot Vardeneset sist i en fysisk tøff batalje. En ligger 8 poeng foran Brodd på 12 plass og med 7 kamper igjen så trengs nok fremdeles noen seiere til for å slippe å få litt vel mye spenning i de siste kampene. Vårens kamp mellom de to lagene var en kamp som inneholdt absolutt alt. Staal startet bra for så å selvdestruere skikkelig og en lå under med 4-1 til pause. Ett rødt kort til en Randaberg spiller like før pause ga Staal litt ekstra energi og en klarte å kjempe seg tilbake i kampen før også Stian Nag måtte ut med rødt kort. På 4-4 og langt inn på overtid ble også Staal snytt for en soleklar straffe.

Det meldes om god trøkk på trening og god stemning i Staaltroppen. Eneste spilleren som er usikker med skade til kampen er kaptein Vidar Harestad men en har ett godt håp om at Vidar blir klar.

En kan forøvrig melde om en nykommer på de siste treningene i litauiske Jan Cimuskevic som er 24 år og midtbanespiller. Cimuskevic som har spilt for toppserielaget FK Utenis Utena i Litauen har signert for Staal men det er usikker om en får han klar til spill denne sesongen. Cimuskevic er fysioterapeut og dukket tilfeldig opp på Jørpeland via Asap om undertegnede har hørt riktig 🙂 En spennende spiller vi håper Staal og publikum kan få glede av fremover.

Velkommen til kamp og husk tidlig kampstart kl.1800 (oldboysen har derfor flyttet treningen til 1630 🙂 )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *