Frøyland – Staal NM

 

 

Staal tar torsdag turen til Frøyland og spiller sin andre runde kvalikkamp i NM.

Frøyland trenes i år av tidligere Klepp og Bryne trener Alf Inge Berntsen. Alf Inge er foruten å være bror til Vikingtrener Bjarne kanskje mest kjent for sitt fantastiske arbeid med 99-kullet i Bryne som har fostret veldig mange gode spillere. Frøyland endte som nr. 5 i 4. div. avd. 1 sist sesong men nevnes som en av favorittene i «nordpuljen» denne sesongen. Vinterens resultater har vært veldig bra og laget slo også Varhaug 1-0 på hjemmebane i første NM kvalik. Laget har mistet ett par av sine mest rutinerte spillere i Preben Hellvik og Geir Dahle Høyland men har erstattet disse med unge talenter.

Staal måtte faktisk trekke seg fra kamp mot Sola sist uke pga veldig få spillere disponible. Heldigvis er ikke skadesituasjonen like mørk fremdeles og Staal reiser til Frøyland med en solid tropp.

Rafal Dobrolinski, Sindre Mossige, Stian Nag, Andreas Helland, Hubert Kotus, Emmanuel Eie Larsen, Tarald Hagalid, Erik Steinsland, Sivert Mæhle, Ørjan Bjørlo, Even Amdal, Sigurd Svendsen, Aleksander Hinna, Leo Bouchentouf, Erlend Danielsen, Hallgeir Storevik, Jesper Holta og Daniel Ciach.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *