Staal – Lura

Erik Steinsland ble matchvinner og sendte Staal videre i cupen med kampens eneste mål mot Lura. Kampen ble sjansefattig og bortelaget skapte ikke en skikkelig sjanse hele kampen. Lura var gode defensivt men slapp knapt folk offensivt før etter 80 minutter.
Det gikk litt for tregt med Staal og en brukte ofte litt for mange touch på ballen. På slutten burde Staal punktert kampen på noen gode overganger men det ble med Erik sitt mål i første omgang. God jobbing over hele linjen i dag men ingen som utmerket seg mer enn andre i dag. Vil likevel nevne Tarald Hagalid som kom innpå på topp i 2 omgang og var ett friskt pust. Kommer nok til å irritere seg over ikke scoret på sin store sjanse men vil få flere sjanser til scoringer fremover.
I cup er seier eneste som betyr noe og vi er i hatten til neste runde. Både Vardeneset og Mandalskameratene i samme avdeling som Staal røyk ut mens Storm gikk videre etter straffer.
Vi fikk også positive nyheter om kneet til Vidar Harestad og forhåpentligvis kan Vidar være tilbake innen 4-6 uker. Det som ikke var like positivt var at kaptein Steffen Helgeland måtte ut med kneskade i 2 omg. så vi krysset fingrene for at det går bedre enn det så ut til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *