Madla – Staal Jørpeland 2 2-4

Tabellen etter denne runden.

Det ble grei skuring for Staals rekrutter i kampen mot Madla på ISS stadion. Med 2-4 og tre poeng med i bagasjen hjem, ser plassen i 4. divisjon rimelig sikker ut for b-laget.

Første omgang var av det solide slaget for Staal sin del. Det unge mannskapet fikk fart på ballen og spilte til tider fin fotball, uten at Madla-spillerne klarte å henge med. Det første målet kom etter en flott opprulling på høyresiden. Ole Harald Toppe slo et lavt innlegg som Asgeir Austigard, Lars Edvard Danielsen og Madla-forsvaret satte i mål. Det ble vel konstatert etter kampen at det var selvmål.

Også mål nummer to var selvmål. Corneren til Trond Rossemyr gikk over hodet til John Petter Nordbø på første stolpe, og to Madla-spillere gikk i duell med hverandre bak. En av dem headet ballen knallhardt i eget mål.

Rossemyr var også involvert i det tredje målet. Han slo en god gjennombruddspasning til Lars Edvard Danielsen, som satte den fint i mål. 3-0 etter en meget bra førsteomgang.

Over i andre omgang gjorde Staal flere avtalte bytter i pausen. Madla var hakket friskere i begynnelsen av omgangen, og leverte en bedre forestilling enn i de første 45. 1-3 kom etter innkast, før Sondre Strømnæss lekkert stakk i bakrom og ordnet 4-1 på pasning fra Jørgen Sandvik. Madlas siste mål kom på corner rett før slutt. Det å slippe inn to mål på dødball gir en bitter smak i munnen, selv om resultatet, og kampen sett under ett, var bra.

Staals lag:

Ole Vegard Tveita

Hans Petter Aakre – Knut Ivar Tjeltveit – John Petter Nordbø (k) – Espen Helland

Ole Harald Toppe – Pål Fjelde – Jørgen Helland – Trond Rossemyr

Lars Edvard Danielsen – Asgeir Austigard

Innbyttere: Sondre Strømnæss, Israel Toco, Jørgen Sandvik, Samuel Narh og Vegard Oftedal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *