Tyrkiablogg dag 5 – Dommerdebutanter

Bassengmonsteret Sigve har vært på ferde også idag.

Kun en trening idag. Folk har tilbragt dagen på forskjellig vis. Fra magedans til dømming av damefotball.
I dag har vi hatt den eneste «lette» dagen, med bare en trening. Likevel valgte de fleste å stå opp relativt tidlig for å utnytte den flotte soldagen.

Som tidligere nevnt er toppserielaget Amazon Grimstad også på samme hotell som oss. Idag spilte de internkamp mellom a- og b-laget. Vi fikk spørsmålet om vi ville dømme kampen, og stilte med en dommerfirer bestående av hoveddommer Martin, i tillegg til Ole Vegard, John Petter og Sander.

Dommerdebuten gikk bra, og alle fire er fornøyd med egen innsats. Vi regner med at damene også er tilfreds med innsatsen vår, i hvertfall om vi skal bedømme utifra applausen i bussen etterpå.  Kampen endte forøvrig 3-0 til a-laget.

Vår egen trening begynte klokka tre. Idag hadde vi fokus på drilling av firer defensivt, innleggstrening og spill på liten bane. Som vanlig var det høy temperatur på den lille banen. I morgen skal vi opp tidlig for ei kampforberedende økt på formiddagen. Kampen mot FC Kerns skal etter planen gå klokka fem på flomlysbanen ikke så langt fra treningsbanen.

En av dagens viktigste hendelser skjedde imidlertid ikke på fotballbanen. Bassengterroren nådde sitt foreløpige høydepunkt da Hawkins og Sigve falt pladask i vannet. Også Jørgen hadde en tur uti idag, mens Sander måtte skifte til tørre klær for fjerde og femte gang på turen.

Helt på tampen av dagen fortsetter tyrkiaden med pokerturnering. Samtidig har Hallgeir danset magedans i bar overkropp på restauranten på hotellet. Vi er fortsatt på jakt etter bilder av dette…

Tyrkiaden er fortsatt spennende. Her fra bordtennisturneringen.
 

Kun en trening idag. Folk har tilbragt dagen på forskjellig vis.

 

I dag har vi hatt den eneste «lette» dagen, med bare en trening. Likevel valgte de fleste å stå opp relativt tidlig for å utnytte den flotte soldagen.

 

Som tidligere nevnt er toppserielaget Amazon Grimstad også på samme hotell som oss. Idag spilte de internkamp mellom a- og b-laget. Vi fikk spørsmålet om vi ville dømme kampen, og stilte med en dommerfirer bestående av hoveddommer Martin, i tillegg til Ole Vegard, John Petter og Sander.

 

Dommerdebuten gikk bra, og alle fire er fornøyd med egen innsats. Vi regner med at damene også er tilfreds med innsatsen vår, i hvertfall om vi skal bedømme utifra applausen i bussen etterpå.  Kampen endte forøvrig 3-0 til a-laget.

 

Vår egen trening gikk klokka tre. Idag hadde vi fokus på drilling av firer defensivt, innleggstrening og spill på liten bane. Som vanlig var det høy temperatur på den lille banen. I morgen skal vi opp tidlig for ei kampforberedende økt på formiddagen.

 

Dagens kanskje viktigste hendelse var imidlertid ikke på fotballbanen. Bassengterroren nådde sitt foreløpige høydepunkt da Hawkins og Sigve falt pladask i vannet. Også Jørgen hadde en tur uti idag, mens Sander måtte skifte til tørre klær for fjerde og femte gang på turen.

2 hendelser på “Tyrkiablogg dag 5 – Dommerdebutanter”

  1. Midtskillewillyen e både såra og vonbroten. Oddbjørn e udestengt fra Mil på ubestemt tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *