Trening med Vikingspillere

Førstkommende tirsdag (22.11) får vi besøk fra Viking HK igjen. Det er Vikingspillerne Odd Inge Torsteinsen og Edwin Fjeldtvedt som kommer. De skal gjennomføre 3 treningsøkter på 45 minutter hver, med henholdsvis J/G99, J/G98 og J/G97 + G96.

Odd Inge og Edwin er naturlige valg i Vikings førstesekser, selv om de begge for tiden er ute med skader. Odd Inge er en flerposisjonsspiller, han er blant annet å finne som venstre bakspiller og på strek, mens Edwin er en venstrehendt måltyv på høyre kant. Han var toppscorer da Viking spilte uavgjort mot Haslum sist søndag. Edwin har også gjort seg bemerket på landslaget i Beach handball, og ble i European Beach handball Championship tatt ut på All star teamet som beste høyre kantspiller.

Regner med at disse gutta har noen gode tips og ideer som våre unge lovende spillere kan ta med seg videre.

Lagene som skal være med på disse treningsøktene har fått følgende treningstider denne dagen:

·         18:00 til 18:45 G/J 99

·         18:45 til 19:30 G/J 98

·         19:30 til 20:15 G/J 97 + G 96

 

Alle andre treningstider i dette tidsrommet går selvfølgelig ut.

1 hendelser på “Trening med Vikingspillere”

  1. Tilbakeping: Samarbeidsklubb – – Samarbeidsklubb

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *