Tyrkia dag 2. To nye fjes.

Miroslav Roskevits er en midtbanespiller med god pasningsfot.

Da var vi ferdig med nok en fin dag. Stikkord for dagen: mye trening, soling, prøvespillere og enda mer god mat.

Vi kan ta nyhetene først. I dag morges ankom to prøvespillere fra Estland. Det er Vladislav Tsurilkin og Miroslav Roskevits. Begge er her nede for å trene med oss. Under ettermiddagsøkta var begge med oss for første gang, etter at begge hadde sovet ut en lang og hard flytur.

Vladislav Tsurilkin er født i 1989 og er en midtstopper på 1,94 meter. Han har en fortid fra det estiske U21-landslaget. Vladislav har spilt for FC Levadia Tallinn og JK Tallinna Kalev i den øverste divisjonen i Estland.

Miroslav Roskevits er 1986-modell og spiller sentral midtbane. Han har spilt for FC Ajax Tallin, FC Levadia Tallinn. Han har vunnet flere serie- og cupmesterskap i hjemlandet. Han har også spilt U21-kamper for Estland.

Dermed ble det plutselig et internasjonalt tilsnitt på Staal-treningen. Hallgeir behersker selvfølgelig engelsk strålende. «Foot, chest and lår» var en sikker vinner i spillergruppa.

Vi ønsker dem velkommen og håper de trives sammen med Staal på tur.

Ellers er det verdt å nevne at vi stadig går på leting etter hverandre på dette gigantiske hotellet! Det går fort noen minutter å gå fra den ene restauranten i enden av gangen til lobbyen i den andre. En tur på rommet i femte etasje kan fort bli lang og vond for en stakkar med sure bein etter mye trening. Det er ikke helt enkelt å vite hvor alle er når hotellet er så utrolig svært. Forhåpentligvis har vi funnet oss en «stamkrok» der folk kan møtes. «Vi trenger jo ikke møtes utenom treningene en gang. Så stort er det her» som Hallgeir så korrekt sa. Vi er også de eneste fotballguttene (eller -jentene for den saks skyld) på giga-hotellet. Det går for det meste i gamle damer og familier med små barn. Ikke veldig mange likesinnede altså.

Tyrkia-bloggen kan ellers melde at tre nykomlinger har blitt «døpt» i bassenget. Både Mathias Bringaker, David Eie og Morten Bjørlo fikk nærkontakt med det iskalde vannet i utendørsbassenget.

Planen for i morgen er stort sett lik dagens plan. En tidlig morgenøkt på banen ved hotellet før solen forhåpentligvis kan nytes midt på dagen. Ettermiddagstreningen går halv 3. Vi gleder oss til hver dag her nede.

Vladislav Tsurilkin er en midtstopper med 194 lange centimeter.

1 hendelser på “Tyrkia dag 2. To nye fjes.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *