Oppsummering av Cup 2000 2-4 nov

Det som startet med en sosial treningssamling for jenter og gutter 2000 i regi av trenere og oppmenn på Staal endte opp med en trenings- og cuphelg for 3 klubber, Staal, Hundvåg og Austrått, med 96 jenter og gutter 🙂

Image

 

Fredagen fikk alle klubbene en egen treningstime med Ivar Melberg og Erik Ødegård med fokus på ballkontroll og pådrag. Etter trening og innkvartering av alle lag i klasserom i B-hallen på JUS, ble det servert taco og en sosial sammenkomst i Staaltun. Etter utloddning av sponsor «give-aways» ble spillerer sendt i seng kl 23. Natta gikk rolig for seg og spillerer ble vekket kl 07 lørdagsmorgen og fikk servert frokost av morgenfriske Sanitetsdamer og foreldre.

Spillere ble delt inn i 3 grupper der de fikk 1 times trening i Hallen, Gymsal/svømmehall, og treningsbanen på Klippen. I Hallen ventet Kjetil Strand og Fredrik Haaland fra Viking HK der spillerne fikk trening i ballkontroll, passning, rush mot forsvar. På stasjon 2 fikk spillere velge om de ville ha ballspill eller være i svømmehallen – sistnevnte var mest populær. På Klippen ventet Frode Klungtveit, tidligere elitespiller i SIF, Malene Solheim og Therese Nordbø fra Sola HK. Her var fokus forsvarsarbeid, både fotarbeid og takligsteknikk. Malene Soleheim, målvakt på Sola og keepertrener i Kretsen, veiledet keeperne.

ImageImageImageImage

 

Etter treningsøktene fikk alle servert grillet laks med hamburgerbrød og salat- Det smakte forteffelig. Litt mye os utløste brannalarmen 4 ganger, men alt gikk bra 🙂

ImageImageImage

 

Trenere fikk en times instruksjonsøkt med Kjetil og Frode der Jenter97 stilte opp som markører. Fokus var forsvar og angrep.

Image

Kl 15 samles alle på Staaltun for et foredrag om skadeforebygging, kost og ernærig med Steinar Enga fra Raft klinikken.

Image

Etter foredrag fikk alle lag en kamp på 2×13 min. Godt slitne etter mange timers trening i bena ble det servert hjemmelaget pizza, og noen kjøpte, i «matsalen» i B-hallen. Kvelden ble avsluttet i Staaltun med oppsåret frukt og grønnsaker med dip. Det gikk ned på høykant 🙂 Etter samme utloddnig som på fredag ble spillere sendt i seng kl 23. Denne kvelden gikk det ikke mange minuttene før alle sov 🙂

Ny dag starter nok en gang rundt kl 07 med Sanitetsdamene og kl 0900 starter første kamp 🙂 alle lag spiller 2 kamper slik at alle har spilt mot alle. De aller fleste kampene er jevne og det må kjempes for å vinne. Spillerne viser at de har tatt med seg instruksjoner fra dagen før – det er bra! Resultatmessig går det i Staals favør både for gutter og jenter. Staal og Austrått slo i sammen spillerer og opprettet et «blandingslag» istedenfor mye spillere som innbyttere. Det var vellykket og alle spillere på begge lag rullerte på «blandingslaget»

Etter siste kamp var det duket for utloddning av alle gaver som ble mottat fra forskjellige sponsorer. Hele 55 gaver der en iPad 2 var hovedpremie. Den ble vunnet av en spiller fra Austrått – gratulerer.

En stor takk til Lena og Erling som primus motorer for å dra det sammen hele helga. Takk også til instruktører som var med og hevet nivået. Og takk til alle lag, foreldre og spillere som var med å gjøre helga til en kjempesuksess !!! 🙂

2 hendelser på “Oppsummering av Cup 2000 2-4 nov”

  1. Bra og kjekt innlegg, Ole Kristian. Vi må også få takke deg som var med å lede arrangementet og du hjalp til med å holde den røde tråden, Du gjorde en kjempe jobb 😉

    Pluss en stor takk til en fantastisk flott Staal gjeng, med trenere, oppmenn og foreldre som stod på fra begynnelse til slutt..

    Alle som deltok var med på å gjøre helga til en suksess, hvor vi lærte mye og hadde det utrolig kjekt 🙂

    Tusen, tusen takk til alle sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *