Cameron Cup

Cameron cup

Første turnering sesongen 2013/2014 er gjennomført med fin 2. plass til Staal J-00.

Staal J-00 har denne helgen deltatt i Cameron Cup i Kristiansand i klassen Jenter 13. Det deltok 24 lag i denne årsklassen, meste parten fra Agder og Rogaland, i tillegg til noen østlandslag.

I gruppespillet var Staal i pulje med Ak-28-1, Gjerpen 2 og Hånes. Staal gikk videre til sluttspillet som gruppevinner, og det ble seier i alle kampene. 8-2 mot Gjerpen, 12-8 mot Ak-28 og 11-8 mot Hånes.

Sluttspillet søndag startet med 1/8 delsfinale og Søgne som motstander. Det ble en grei seier 10-6. I kvartfinalen ble Våg-1 slått med 8-3.

Motstander i semifinalen var Sola. Her var Staal ute etter revansj etter finaletap mot Sola i Sandnes Sparebank bank i fjor. Det ble en jevn og spennende kamp som endte uavgjort etter ordinær spilletid, og kampen skulle avgjøres i sudden death. Staal klarte å avgjøre kampen i første angrep, og var klar for finale til store jubelscener fra spillere og heiagjengen på tribunen.

I finalen var igjen Hånes motstander. Selv om Staal slo Hånes i gruppespillet dagen før, så er det alltid noe ekstra med finale. Her ble det også en svært jevn og tett kamp. Etter ordinær tid var stillingen 11-11, og også denne kampen måtte avgjøres på sudden death. Spilleforlengelsen varte i 6 minutter med store Staal muligheter, men ballen ville ikke i mål. Til slutt ble det Hånes som scorte, og ble vinner av turneringen.

Etter en dusj og litt mat kom til slutt smilene fram, og alle var fornøyde med 2. plass. Det har vært en bra gjennomført turnering av Staal, og god kvalitet på deltagende lag i denne klassen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *